tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post1157567960488886109..comments2024-01-11T13:49:32.665+01:00Comments on De Plantaardige Keuken: Pindakaas-banaanijsAlyndahttp://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-51070979638611882662012-08-14T19:19:44.579+02:002012-08-14T19:19:44.579+02:00Ja zeker. Sowieso wordt banaan pas lekker romig ti...Ja zeker. Sowieso wordt banaan pas lekker romig tijdens het blenden, juist als die ingevroren is geweest. Verder vries ik bananen in als die precies rijp zijn omdat zo'n tros meestal te veel is om in mijn eentje op te eten. Dan kan je er later van alles mee doen! (door pannenkoeken, pap, denk zelfs door smoothies)Alyndahttps://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-85892094153821176812012-08-12T21:06:39.679+02:002012-08-12T21:06:39.679+02:00Is er een reden dat je het in deze volgorde doet? ...Is er een reden dat je het in deze volgorde doet? Zou het net zo makkelijk gaan als je banaan met pindakaas mengt met de staafmixer en dat mengsel invriest?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-61717244170806159152012-08-10T13:40:44.923+02:002012-08-10T13:40:44.923+02:00Wauw, dat ga ik meteen uitproberen!Wauw, dat ga ik meteen uitproberen!De Verdubbeldamehttps://www.blogger.com/profile/11242000102182674148noreply@blogger.com