tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post5492524946873724825..comments2024-01-11T13:49:32.665+01:00Comments on De Plantaardige Keuken: Ovenschotel koolraap, aardappel en 'kaas'sausAlyndahttp://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-30498405490140559762012-03-13T19:23:44.350+01:002012-03-13T19:23:44.350+01:00De vegweb challenge! Tell me more?
Je kan deze kaa...De vegweb challenge! Tell me more?<br />Je kan deze kaassaus voor veel verschillende dingen gebruiken hoor! Of je maakt de ovenschotel met een andere groente :)<br /><br />Overigens schil ik de koolraap wel met de dunschiller. Omdat ik af en toe over de top bezuinigend ben, haha.Alyndahttps://www.blogger.com/profile/04715407882207704338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-38712541583340191812012-03-13T17:21:13.985+01:002012-03-13T17:21:13.985+01:00POTDIKKIE! Robin Robertson staat deze week in de V...POTDIKKIE! Robin Robertson staat deze week in de Vegweb kookchallenge en nu is mijn koolraap net op! En ik vind ben niet zo'n fan van deze groente dat ik er meteen weer een koop LOL. Misschien pik ik gewoon het recept voor kaassaus. ;P<br /><br />Ik snijd ook eerst plakken en schil die, of hak het benodigde stuk van de koolraap, leg dat met het snijvlak op de plank en snijd dan met een Groot Mesch in schavende beweging de schil eraf. Voor dit soort klusjes gebruik ik hoe dan ook geen dunschiller - jullie wel???Gnoe (@Graasland)http://gnoegnoe.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-52165630215803948512011-02-22T07:55:10.003+01:002011-02-22T07:55:10.003+01:00Snij de koolraap eerst in plakken en schil hem dan...Snij de koolraap eerst in plakken en schil hem dan. Hetzelfde kan je doen met knolselderij dat gaat makkelijker en scheelt een hoop bloedverlies(of vingers)Winnyhttp://www.mamwatetenwevandaag.web-log.nlnoreply@blogger.com