tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post3028962550504328265..comments2024-01-11T13:49:32.665+01:00Comments on De Plantaardige Keuken: Japans deel 2: Goed gevulde miso soepAlyndahttp://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-89527287083519764462012-10-10T21:58:12.227+02:002012-10-10T21:58:12.227+02:00roerbaK natuurlijk ;)roerbaK natuurlijk ;)Alyndahttps://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-41383060415380955622012-10-10T21:52:39.298+02:002012-10-10T21:52:39.298+02:00bedankt voor het compliment! en leuke tip, van het...bedankt voor het compliment! en leuke tip, van het bouillon. ik heb wel eens kombu gekocht bij de vegetarische slager, maar kon niet zoveel verzinnen om ermee te maken. had het toen in sushi verwerkt en een keer in de roerba.Alyndahttps://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-7369670951273219182012-10-03T09:00:16.697+02:002012-10-03T09:00:16.697+02:00bedankt voor al je leuke blogs! je kunt heel gemak...bedankt voor al je leuke blogs! je kunt heel gemakkelijk zelf kombu dashi maken door wat kombu (zeewier, te verkrijgen in de natuurwinkel) voor min. 20 minuten te weken in warm water. Ikzelf laat meestal de kombu gewoon zitten, maar je kunt hem er natuurlijk ook uithalen.Marieke van Vugthttps://www.blogger.com/profile/12477795460364866224noreply@blogger.com