tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post4457160603230688694..comments2024-01-11T13:49:32.665+01:00Comments on De Plantaardige Keuken: De lekkerste pasta part 1: citroen-basilicum roomsausAlyndahttp://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-59075454265469059872011-05-24T09:38:42.766+02:002011-05-24T09:38:42.766+02:00Leuk om te horen! :)
Ik ben helemaal vergeten erbi...Leuk om te horen! :)<br />Ik ben helemaal vergeten erbij te zetten over dat stomen. Ik gebruik altijd een vergiet en een grote pan. Dan kook ik onderin de pasta (of rijst oid) en hang ik dat vergiet erboven.Alyndahttps://www.blogger.com/profile/04715407882207704338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-6652187797025623762011-05-23T23:09:16.078+02:002011-05-23T23:09:16.078+02:00Meteen maar gemaakt!! Errug lekker!
Helaas vonden ...Meteen maar gemaakt!! Errug lekker!<br />Helaas vonden mijn kinderen het minder lekker, maar met iets minder citroen en knoflook moet dit een volgende keer beter gaan..<br />Ik vond het een succes.. Maareh.. Hoe stoom jij de groente?<br />Ik heb het er nu bij in gemikt en later weer uit gevist, maar dit was niet erg praktisch.... Heb je een speciale stoompan?Eefjehttps://www.blogger.com/profile/12552825481927652901noreply@blogger.com