tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post7966616501811544634..comments2024-01-11T13:49:32.665+01:00Comments on De Plantaardige Keuken: TabboulehAlyndahttp://www.blogger.com/profile/16537492221191731439noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-33976482803774615692012-02-25T21:01:07.007+01:002012-02-25T21:01:07.007+01:00Wat leuk dat ik jou aan het koken heb gebracht :DWat leuk dat ik jou aan het koken heb gebracht :DAlyndahttps://www.blogger.com/profile/04715407882207704338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-88638440453381381872012-02-25T17:21:12.677+01:002012-02-25T17:21:12.677+01:00Bedankt Chan, dit is echt superlekker. :D
Nog nooi...Bedankt Chan, dit is echt superlekker. :D<br />Nog nooit iets met bulgur gemaakt. Had niet gedacht dat het zo makkelijk zo zijn.Maurits Kerstenhttps://www.blogger.com/profile/10827630364593007257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-74723196287345134482011-10-04T22:01:52.961+02:002011-10-04T22:01:52.961+02:00Goeie tips! Ik at het vandaag voor de 3e dag als l...Goeie tips! Ik at het vandaag voor de 3e dag als lunch, gisteren met spinazie erbij en vandaag avocado. Ook erg lekker! Met falafel ga ik zeker eens proberen, en ook het roosteren.Alyndahttps://www.blogger.com/profile/04715407882207704338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-88431506594046732892011-10-04T12:32:34.741+02:002011-10-04T12:32:34.741+02:00Jammie! Dat ga ik ook eens proberen! Ik kwam je we...Jammie! Dat ga ik ook eens proberen! Ik kwam je weblog tegen via de veggie hyves en heb je meteen toegevoegd op mijn hyves zodat ik hier af en toe eens inspiratie en ideeën op kan doen!<br />Groetjes, Jannet.Jannethttp://www.musikako.punt.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-75094852415405864092011-10-03T17:24:24.858+02:002011-10-03T17:24:24.858+02:00Tabbouleh is echt supersnel klaar en bovendien gez...Tabbouleh is echt supersnel klaar en bovendien gezond en lekker! Ik vind het goed passen met falafel.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-208639102654959297.post-12075123828066227392011-10-03T15:06:46.951+02:002011-10-03T15:06:46.951+02:00Een trucje dat ik van mijn moeder heb geleerd: je ...Een trucje dat ik van mijn moeder heb geleerd: je kunt de bulgur een lekker nootachtig smaakje geven door hem te roosteren/poffen. Verhit een scheutje olie in een pannetje, doe de bulgur erbij. Roer regelmatig om en laat op een vrij hoog vuur bakken, maar pas op dat het niet aanbrandt. De bulgur wordt eerst wittig (als hij poft) en vervolgens ietwat donker goudbruin. Als zo'n beetje alle korrels bruin zijn kun je de pan van het vuur halen en er water bij gieten (pas op voor de stoomexplosie). Je kunt het dan laten wellen, of nog even koken, dan is het sneller klaar.Martinenoreply@blogger.com