woensdag 20 juli 2011

A Thanks Guys Gourmet

Ik heb vandaag de Thanks Guys Gourmet Party voor alle mensen die mij hebben geholpen met klussen/verhuizen/opruimen/schoonmaken etcetera. Daarom even geen recept, ik ben de hele dag bezig met de voorbereidingen en denk al dagen niet meer in recepten-voor-vier, maar in kleine schattige porties die in mini-pannetjes passen.

Op tafel komen twee gourmetstelletjes, ik had er één van de kringloop die er nog helemaal nieuw uitzag. Toch even goed afwassen hoor, you never know ;-) En één leen ik er van vriendinnen. Van een andere vriendin krijg ik een warmhoudplaat te leen, daarom komt een cashewnoten fondue. Ik heb dat nog nooit gemaakt, maar wel eens gegeten bij het restaurant De Hagedis hier in Den Haag. Het was zó lekker, dat moet ik gewoon eens uitproberen! Als het lukt, zal ik het recept zeker bloggen.
Verder ga ik vandaag aan de slag om burgers te maken uit mijn nieuwe kookboek 'The Best Veggie Burgers on the Planet'. Omdat er een man of 15 komt, en verhuizen heul duur is, wil ik het eten wel een beetje low budget houden vandaag dus ik ga zelf de keuken in. (Gelukkig met hulp van some lovely friends ;-).)

Maar nu eerst naar de markt, om een heleboel groenten in te slaan die lekker zijn op de gourmet of om te dippen in de fondue. Er komt Turks brood, wat spreads, salade, en verder ga ik natuurlijk nog niks verklappen voor de meelezende freunden hier.

Hoop dat ik alles af krijg vandaag :-) Jammer dat ik in verband met mijn werk niet eerder kon beginnen met de voorbereidingen. Maar het is heerlijk weer en mijn huis is nu relatief opgeruimd, ik heb er wel zin in!

4 opmerkingen:

 1. Ik ben stik nieuwsgierig hoe het worden zal het klinkt in ieder geval héél lekker.
  Ik wens je ontzettend veel plezier en gezelligheid toe met al je vrienden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk en gezellig. Ik ben erg benieuwd naar de cashew fondue!
  Veel plezier,
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel nieuwsgierig en vooral naar de cashewnoten fondue:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die cashewnoten fondue klinkt heerlijk!
  Hoop dat ie goed is gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen