zaterdag 9 juli 2011

Wat een bevalling!

Zo, long time no see!

Het is hier aardig chaotisch geweest en dat is het eigenlijk nog steeds ;-) Ik heb het, samen met veel lieve vrienden & familie, voor elkaar gekregen om een maand kluswerk in een week te proppen. Een week waarin ik ook nog 3 dagen moest werken. Vervolgens kwam de verhuizing en hoewel internet op tijd was aangevraagd, deed mijn modem het spontaan niet meer in de nieuwe woning. Gelukkig kreeg ik gratis een nieuwe van mijn internetprovider, alleen, die kwam per post, en mijn brievenbusslot bleek stuk te zijn. Dus ik zat even zonder post en zonder internet. Gelukkig werkt het nu allemaal weer!

In de klusweek had ik gelukkig beschikking tot een (op stroom werkende) koelbox, dus we hebben lekker broodjes hummus met komkommer kunnen eten en na een lange dag van een koud biertje kunnen genieten. Als avondeten was ik aangewezen op afhaal of bestelling. Dat zijn dingen geworden als roti, Indonesisch, patatjes, en falafel. Bij die laatste werd ik ongevraagd getrakteerd op een schotel vol vlees en kaas :( dus dat was best wel jammer, ik ga die tent echt niet meer bezoeken. Na de zware verhuizingsdag hebben we vega Chinees besteld en lekker zitten smullen :-)Het duurde even voordat ik het gasfornuis opnieuw aan de praat kreeg, maar inmiddels kan ik weer koken. Ik moet wel nog veel keukenspullen uitruimen en het is nog een flinke zooi in mijn huis, dus uitgebreid in de keuken staan komt er niet van. Ik ben ook steeds te moe daarvoor, want er moet zoveel gebeuren.

Wel is het me gelukt om te starten met een low carb vegan dieet :-) ik vond bij het uitruimen van mijn boeken een boek terug van Rose Elliot met daarin een menuplan voor 14 dagen. Daar ben ik mee begonnen, want hoe zwaar zo'n verhuizing ook is, door alle junkfood (en natuurlijk ook door het festival) zaten er toch weer wat vetjes bij die ik helemaal niet gezellig vind. Ik doe dat nu sinds woensdag en voel me hartstikke lekker! Voor wie het principe helemaal niet kent: ik eet nu dus geen koolhydraatrijke voeding zoals brood, rijst, pasta, suiker, etc., maar wel veel groenten en dingen als tofu, seitan, tvp. Ik zal daar de komende tijd wat meer over vertellen!

Maar nu is het hoog tijd om eens flink te gaan opruimen in huis. Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

 1. You must be a super girl!!
  Dat kan toch niemand anders in 1 week...
  Wil je in de vakantie best een dagje (of langer) komen helpen.
  xx T-tante

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk te lezen dat de spits eraf is en wat een werk hebben jullie verzet zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen