maandag 30 september 2013

Laatste dag van de VeganMoFo


Hoera, het is de laatste dag van de VeganMoFo! Met plezier heb ik de afgelopen maand dagelijks geblogd, grotendeels over de BudgetChallenge. Ik ben vooral benieuwd hoe dit bij jullie is bevallen! Wat vonden jullie van de BudgetChallenge en de blogposts hier de afgelopen maand? Ik sta altijd open voor verbeteringen!

Vanochtend stond er dan alleen geen post klaar, omdat ik ineens bedolven werd onder een heuze berg opdrachten voor m'n studie. De komende periode is mega druk, met niet alleen veel huiswerk maar ook leuke dingen, zoals de Veggie Fair aankomende zaterdag, een avond naar Walibi Fright Nights en een bezoek aan een fair trade bierbrouwerij in Gent. Ohja, en de voorbereidingen voor de VeganChallenge nemen natuurlijk steeds meer tijd in beslag, nu we weer bijna van start gaan (op 1 november, Wereld Veganisme Dag).

Ik kan dan ook helaas niet doorgaan met deze leuke gewoonte om dagelijks een post te publiceren, hoe graag ik ook zou willen. Nu het zo druk is eet ik eigenlijk heel veel hetzelfde en vaak makkelijke dingen die niet zo inspirerend zijn om over te bloggen. En ik kan natuurlijk niet keer op keer over dezelfde geweldige roti van New Meyva gaan schrijven. Maar mocht ik nou veel interessante, betaalbare vegan kant-en-klaar producten ontdekken, dan hoor je natuurlijk zeker van me!

Ohja, ondertussen ben ik ook druk op zoek naar een huisje of kamer in Utrecht, want dat zou me een part-time baan aan reizen schelen (bijna 20 uur per week ben ik onderweg). Dus mocht je wat horen, dan hoor ik het graag! In ruil voor een lekkere taart bijvoorbeeld ;-)

PS: Ondertussen kan je natuurlijk nog steeds op mijn blog stemmen voor de Vegan Award... Supertof! :)

3 opmerkingen:

 1. Kom je in Utrecht wonen? Wat leuk! Daar woon ik ook! Heb je misschien zin om een keer een drankje te doen in de stad? Ik weet wel een aantal hele leuke plekjes (waar ze soja lattes maken enzo).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hoop ik! Maar de wachtlijsten zijn vet lang. Lijkt me zeker leuk om eens een soja latte te drinken, mail me even op deplantaardigekeuken@gmail.com wanneer je kan!

   Verwijderen
 2. Het was erg leuk om de blogs te volgen. Als je in Utrecht gaat wonen zit je dichter bij Arnhem en kan je de een keer taart komen eten (Natuurlijk Lekker)

  BeantwoordenVerwijderen