woensdag 26 januari 2011

Vaarwel: shoarma van Vivera

Helaas pindakaas. All good things come to an end. Etcetera. Op 16 oktober 2012 was ik genoodzaakt om deze blogpost te herschrijven, want de puur plantaardige shoarma van Vivera is niet meer. Onze innige deelneming naar een ieder die gesteld was op dit product. We hopen natuurlijk van harte dat Vivera een alternatief zal gaan bieden voor deze shoarma, welke menig persoon wist te overtuigen van de noodzaak om te stoppen met dieren eten en een gewoonte te maken van een pita shoarma van Vivera.


Uw betogingen van liefde en gemis kunt u uiten op www.twitter.com/vivavivera of via het contactformulier op http://www.vivera.com/contact/. Wellicht zal deze shoarma het wonder van uit de dood herrijzen nog kunnen meemaken.

8 opmerkingen:

 1. Ik had die stukjes ook gehad :P
  Ik wist niet dat het nieuw was - die indeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, Vivera had eerst geen plantaardige of biologische producten in het assortiment. Ze zijn dus meegegroeid met de vraag van de klant, ik hoop dat Tivall dat ook gaat doen! Ik blijf mailen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof dat dit merk nu zo'n product aanbiedt, maar ik vind het wel erg prijzig. Ook ik ben een groot shoarma liefhebber en heb in de toko sojabrokjes in de vorm van shoarmareepjes gevonden. Een hele grote zak voor hooguit 2 euro (uit m'n hoofd zoiets in elk geval). Opbakken in shoarmakruiden, slaatje en een sausje erbij -> heerlijk en goedkoop!! Ook ideaal als je met meerdere mensen eet, want zo'n zak is genoeg 4/5!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jet Het is alleen jammer dat die brokjes (TVP) dit doen:
  http://youtu.be/mHYFOJBU434

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Julia, die shoarma van Vivera is ook van TVP hoor. Maar dan al gerehydrateerd.

  En Jet, dat is inderdaad goedkoper, en maak ik regelmatig zelf ook op die manier. Ik vind het echter wel onwijs goed dat Vivera als enige vega-merk zo innovatief is om 100% plantaardige producten op de markt te brengen, en dit is voor iedereen toegankelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer is dat. Maar goed ik eet het toch heel zelden, eens per jaar of zo :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind sowieso de vegetarische producten van Vivera lekkerder dan van Tivali, als het dan over vegetarische supermarktproducten gaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik geef je weinig kans. In dit seizoen wordt over het algemeen betrekkelijk weinig uit de dood herrezen, dat is meer iets voor Pasen.

  BeantwoordenVerwijderen