dinsdag 15 mei 2012

Het Viva Las Vega's Food Festival

Jawel, 30 juni is er een heus vegan festival dat geheel in het teken van eten staat! Bovendien treedt niemand minder dan ons aller Laura die avond op. Ga je ook?

Amsterdam, 13 mei 2012 – Op zaterdag 30 juni organiseert stichting Viva Las Vega’s het grootste vegetarische festival van Nederland: het Viva Las Vega’s Food Festival. Met workshops, markt, proeverijen en meer. Heel Nederland – van flexitariër tot lekkerbek tot kookgek – kan de vingers aflikken bij culinaire hoogstandjes, feestelijke cupcakes en een zomerse bbq. Geheel plantaardig natuurlijk, want iedereen mag mee komen eten. ‘s Avonds kan er tot in de late uurtjes gedanst worden op de muziek van Florian Wolff, Laura Estévez en DJ Wesdex.

Wanneer? 30 juni
Hoelaat? Vanaf 12:00 tot 03:00
Waar? Studio/K – Timorplein 62, Amsterdam

Vegetarisch is hip. Steeds meer mensen laten het vlees wat vaker staan vanwege hun eigen gezondheid, het milieu en dierenwelzijn. Maar hoe kan je als bewuste consument lekker vegetarisch koken of een smakelijke lunch bereiden met zo’n zompig blok tofu? Viva Las Vega’s rolt de rode loper uit naar Luilekkerland. Wie verstokt is aan de heilige drie-eenheid van ‘groenten aardappelen en vlees’, leert in een mum van tijd dat het spannender, lekkerder én gezonder kan onder begeleiding van professionals. Ook op de foodmarkt kan men nieuwe smaaksensaties ontdekken en producten voor de bewuste consument.
Het avondprogramma wordt afgetrapt met een vega BBQ waar iedereen welkom is om mee te smullen. Aansluitend kan men onder het genot van een ijskoud biertje genieten van de weergaloze stemmen van Florian Wolff en Laura Estévez (bekend van The Voice of Holland). De nacht wordt ingeluid met de pakkende beats van DJ Wesdex. Het Viva Las Vega’s Food Festival is tevens de feestelijke afsluiting van de tweede editie van de VeggieChallenge, waar inmiddels al meer dan 1000 mensen aan meedoen. Entree overdag is gratis. Kaarten voor het avondprogramma kunnen vanaf 14 mei besteld worden via de website. Inschrijven voor de kookworkshops kan vanaf 1 juni.

Voor meer informatie: www.viva-las-vegas.nl en www.veggiechallenge.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten