woensdag 11 juli 2018

Lees je mee?

Hoi! Wat leuk dat je nog steeds langskomt bij De Plantaardige Keuken :-) Kun je je nog voorstellen dat dit anno 2010 de allereerste en aller enige Nederlandstalige vegan blog was op het hele wereldwijde web? Gek idee is dat nu hè?

Hoewel ik het een paar jaar terug mooi geweest vond met bloggen, kruipt bloed toch waar het niet gaan kan, want ik heb een nieuwe blog! Hier schrijf ik over vegan ketogeen eten, wat ik sinds anderhalf jaar doe. Ketogeen = low carb, high fat, zodat je lijf in vetverbranding komt in plaats van in koolhydraatverbranding. Dit maakt niet alleen dat je veel meer energie hebt, maar ook dat je langer vol zit, meer uithoudingsvermogen hebt, en het is effectief bij het reduceren van diverse chronische ziekten, waaronder de mijne.


https://www.facebook.com/VeganKoolhydraatarm/

Veel mensen die ketogeen eten denken dat veganisten alleen maar op koolhydraten teren, en veel veganisten denken dat koolhydraatarm eten alleen is weggelegd voor mensen die op dieren kauwen. Beiden hebben het mis, en ik wil dan ook graag laten zien dat het anders kan! Dus eigenlijk heb ik anno 2018 weer een primeur op bloggebied ;-)

Je vindt mijn blog op https://vegankoolhydraatarm.blogspot.com/ en je kunt me natuurlijk ook volgen op Facebook. Ik hoop jullie daar te zien!

Liefs,
Alynda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten