donderdag 31 juli 2014

Getest: limoen-citroenyofu van Alpro

Hiep hoi, Alpro heeft een nieuwe smaak yofu geïntroduceerd! Super om te zien dat Alpro met steeds meer nieuwe producten op de markt komt. (Nog even en dan kun je hier ook gewoon amandel- en kokosyoghurt eten ;-))

Ik eet momenteel bijna elke ochtend yofu als ontbijt, omdat het zo lekker makkelijk is. Niet dat havermout nou zo moeilijk is, maar met krukken is vrijwel álles lastig! Ik was dan ook superblij toen mijn lief met deze nieuwe smaak thuiskwam. I loooove lime!

Deze yofu stelde dan ook niet teleur. Hij is niet te zoet - zoals de aardbei-rabarber helaas wel is - en niet te bitter (sojade citroen is aan mij niet besteed). Hij is gewoon precies goed! Ik at hem met wat muesli en pompoenpitten. Powerrfood! Ik denk dat je met deze yofu trouwens ook heerlijke cheezecakes kunt maken. To be continued, als ik weer kan bakken!

Jammergenoeg verkopen ze de grote pakken yofu niet bij de MCD hier, maar dat is misschien ook maar goed, anders zou ik denk ik heul veul pakken verorberen.

Wat is jouw lievelingssmaak yofu?

3 opmerkingen:

  1. Ik verheug me op die cheezecake! Ik ken de Vegan Eats Worldversie, superlekker maar naar yoghurt smaakt die niet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa, lekker is die. Ik eet 'm ook graag met een beetje van de aardbeiyoghurt erdoor (als Alpro in de aanbieding is en mijn koelkast vol staat dan :p), dan is die laatste niet zo zoet. Voor cheesecake lijkt deze me perfect!

    BeantwoordenVerwijderen